Nieuws!


In memoriam 

FINET KREDIET

9 augustus 1951 -  23 februari 2021  

finet krediet

Afgelopen week bereikte ons het verdrietige bericht dat Finet is overleden.

Ze was al geruime tijd ernstig ziek en leefde in, zoals ze het zelf noemde, ‘geleende tijd’. Uiteindelijk heeft ze de strijd met deze verschrikkelijke ziekte verloren. 

Finet was al sinds 1986 lid van het NOK. Ze vond veel plezier in het keuren en heeft menig examen afgenomen. Ze was rechtdoorzee en een goede kattenkeurmeester. Haar liefde voor dieren kon je niet ontgaan zodra er katten bij haar op de keurtafel kwamen. Ze fokte in het verleden zelf Heilige Birmanen maar was de laatste jaren druk met haar geliefde Springer Spaniëls. Het zal voor Finet in haar laatste levensfase ontzettend moeilijk zijn geweest om een goed thuis te zoeken voor haar eigen geliefde dieren. Heel triest en verdrietig.

We denken aan haar dierbaren en wensen hen veel sterkte en kracht.

Rust zacht Finet


Welkom op de vernieuwde website van het NOK! 
Er zijn nog steeds werkzaamheden gaande dus we hopen dat u wat geduld heeft hiermee.


Vr. Groet
NOK 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zondag 16 februari 2020 is Dirk Raemdonck op de show van de BCF te Arendonk (België) geslaagd voor het praktijkexamen Perzen en Exotics. 

Op zondag 1 maart is Anne-Marie Mariën op de show van de NLKV geslaagd voor het praktijkexamen Maine Coon.

Op zondag 1 maart is Natasja Heutink eveneens op de show van de NLKV geslaagd voor het praktijkexamen Bengaal, Ocicat en Egyptische Mau

Allemaal van harte proficiat!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IN MEMORIAM

LOUS WEIMAR

14-10-1947  -  26-10-2019

Vandaag, 29 oktober, bereikte ons het verdrietige bericht dat afgelopen zaterdag 26 oktober Lous Weimar is overleden op 72 jarige leeftijd. Lous was lid van het NOK sinds 1982. Ze was een bevlogen keurmeester met een grote passie voor katten. Ze heeft veel voor het NOK betekend, onder andere door haar bijdrage aan de seminars, de statuten, de standaarden en de vergaderingen. Ze was betrokken, trouw, hartelijk maar bovenal een lieve collega met veel kennis en ook de kunst om deze over te brengen aan leerlingen en fokkers. Menig leerling keurmeester heeft veel van haar geleerd. 

Een groot gemis, in het bijzonder voor haar man, kinderen, kleinkinderen en allen die haar dierbaar waren. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte. 

                                                                              *******                                       

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ons eerstvolgende seminar is op 23 november 2019. De rassen die deze dag centraal staan zijn de Ragdoll, de RagaMuffin, de Heilige Birmaan en de American Curl. Verder info vindt u bij SEMINARS /eerstvolgende seminar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

De data voor GENETICACURSUS 2020 zijn inmiddels ook bekend!!

Vier dinsdagavonden, t.w. 24  en 31 maart, 7 en 14 april.

Meerdere info volgt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raymond Hovens is op de show van de NRKV op 22 september geslaagd voor het praktijkexamen Heilige Birmaan en Ragdoll!

Van harte proficiat Raymond!

De eerstvolgende gelegenheid om theorie-examen te doen is op zaterdag 11 januari 2020 in de Hilt te Eemnes, aanvang: 13.00 uur .

Gelieve minimaal vier weken van te voren aan te melden middels formulieren/aanmelden examen.